A párkapcsolati tanácsadót abszolút titoktartás kötelezi. Amennyiben bármelyik fél arra kéri a párkapcsolati tanácsadót, hogy ne beszéljen az adott témáról (legyen akár megcsalás, szakítási szándék, stb.), akkor arról harmadik fél, semmilyen esetben nem fog tudomást szerezni, sem a párkapcsolati tanácsadás alatt, sem a tanácsadás lezárását követően.

Természetesen nem tanácsos titkok garmadájával újra kezdeni egy párkapcsolatot, de amennyiben semmiféleképpen nem szeretné, hogy napvilágra kerüljön a titka, úgy a kérését, a párkapcsolati tanácsadó mindenféleképpen tiszteletben tartja.

Elmehetek úgy tanácsadásra, hogy a kényelmetlenebb témákat elhallgatom? Válasz egyszerű: NEM

A párkapcsolati tanácsadás csak abban az esetben lehet sikeres, amennyiben teljes, és őszinte képet kap a párkapcsolat helyzetéről a tanácsadó.

 Megoldás: Nagyon fontos a korai felismerés, a párkapcsolati probléma beazonosítása, párterapeuta segítéségét kérni, amíg nem késő.

Módszer, amit eredményesen használok

Számtalanszor szükség lehet az életben, párkapcsolatban, egy segítő kézre, MEDOCK PÁRKAPCSOLATI AKADÉMIA elvégzését követően olyan tudás birtokába kerültem, amivel hatékonyan, gyorsan, illetve magas szinten tudok olyan pároknak segíteni, akik éppen nem találják a megfelelő utat, elfáradtak, esetleg kiégtek. Segítek a helyes útra visszatalálni, a sérelmeket feldolgozni, a boldogságot újra megélni.

Segítséget kérni nem szégyen, az élet ezernyi szegletében szükség lehet rá, ezért, amennyiben párkapcsolati problémákkal áll szemben, nyugodt szívvel keressen meg.

Szlogenem: „Esély a párkapcsolatnak, esély a harmonikus életre.”