PÁRTERÁPIA ÁRAK

Egy alkakom legalább 70 perc!

Egy alkakom legalább
70 perc!

VÁLASSZON SZOLGÁLTATÁST!

Párkapcsolati tanácsadás, házassági tanácsadás, válási-, pártalálási segítségnyújtás, megcsalás-, féltékenység kezelése.

PÁRKAPCSOLATI SZOLGÁLTATÁSOK

Ingyenes konzultáció (20 perc)

0 Ft / (alkalom)

Nem kérdés, hogy mindenkinek a saját boldogsága, jövője a legfontosabb. Ezért Ön lehetőséget kap, hogy 20 percben megbizonyosodjon arról, megfelelő szakértelemmel rendelkezem-e, illetve fel tudja mérni, velem szeretné-e a problémáit megosztani és megoldani. Ne kapkodja el, hallgasson meg több tanácsadót, és válassza ki azt a személyt, akibe a legtöbb bizalmat képes fektetni.

Megkeresés esetén vállalom, hogy 24 órán belül felkeresem telefonon, abban az időpontban, amelyiket Ön megjelöli.

Tanácsadás alkalmanként fizetve

35 000 Ft / alkalom (70 perc)

Ha még nem határozták el magukat, hogy hosszútávon önöknek való-e a párkapcsolati tanácsadás, az alkalmanként fizetett tanácsadás a jó választás számukra.

Amennyiben csak pár alkalmat szeretne vásárolni, akkor itt lehetséges a vásárlás lebonyolítása. Egy alkalom minimum 70 perc. Mivel számomra az eredmény a legfontosabb, egy-egy ülés ennél hosszabb időt is igénybe vehet, ha a helyzet úgy kívánja. Számomra természetes, hogy nem szakítom meg a tanácsadást, Önökre koncentrálok, nem a percmutatóra.

Tanácsadásokat online tartom, a személyes konzultációval kapcsolatban érdeklődjön telefonon!

Tanácsadás bérlettel (5-9 alkalmas)

30 000 Ft / alkalom (70 perc)
150 000 Ft/ (5 alkalom)

Ha Ön elhatározta, hogy hosszútávon szeretne tenni a kapcsolatáért, válassza a kedvezményes minimum 5 alkalmas bérletet.

A minimum 5 alkalmas bérlet remek választás, hiszen nem csak kedvezményhez jut, hanem abbéli szándékában is megerősíti önmagát, hogy elinduljon egy új, stabil, boldogságon alapuló kapcsolat felé.

A tanácsadásokat online tartom. A személyes konzultációval kapcsolatban kérem, érdeklődjön telefonon!

Tanácsadás bérlettel (10 alkalom)

25 000 Ft / alkalom (70 perc)
250 000 Ft/ (10 alkalom)

Amennyiben Ön elhatározta, hogy tényleg hosszútávon szeretne tenni a kapcsolatáért, válassza a kedvezményes fix 10 alkalmas bérletet.

A 10 alkalmas bérlet tökéletes választás, mivel nem csak kedvezményhez jut, hanem abbéli szándékában is megerősíti önmagát, hogy elinduljon egy új, stabil, boldogságon alapuló kapcsolat felé.

A tanácsadásokat online tartom. A személyes konzultációval kapcsolatban kérem, érdeklődjön telefonon!

SOS konzultáció

40 000 Ft / alkalom (70 perc)

Az élet könnyen hozhat olyan hirtelen és egyben fájdalmas fordulatokat, amikor a résztvevők egyáltalán nem, vagy csak részben tudják feldolgozni önállóan a kialakult helyzetet. Ebben az esetben jól jön egy segítő kéz, aki szakszerű támogatást nyújt ahhoz, hogy egy kilátástalan helyzetben enyhüljön a sértettség érzése és a lelki fájdalmak.

Biztosítom arról, hogy 24 órán belül időpontot adok Önnek, hiszen tisztában vagyok azzal, hogy jelenleg a percek is napoknak tűnnek.

A tanácsadásokat online tartom. A személyes konzultációval kapcsolatban kérem, érdeklődjön telefonon!

S.O.S. tanácsadás esetén, amennyiben a helyzet vagy Ön úgy kívánja, a beszélgetés történhet telefonon is.

A párkapcsolati tanácsadás menete.

GYAKORI

KÉRDÉSEK

GYAKORI KÉRDÉSEK

HOGYAN NÉZ KI EGY KONZULTÁCIÓ?

A tanácsadás sikerességének alapvető feltétele egy meghatározott protokollhoz való igazodás.

Ennek megfelelően az ülések menete mindig egy adott menetrend szerint zajlik:

  • Kapcsolatfelvételt követően kiválasztjuk közösen a legkorábbi időpontot. Megbeszéljük, hogy mely online csatornán kommunikáljunk.
  • Az első tanácsadás alkalmával mind a két fél elmondhatja a problémáit, elképzeléseit, igényeit, ezek alapján feltárhatóak a sértettségi szintek, a viták forrásai, illetve a kapcsolati tartalékok.
  • Ezt követően megkezdődik az egyéni terv kidolgozása, és ennek a megvalósítása. Szükség esetén a tesztek kitöltése otthoni feladat, ezzel is segítve, hogy a tanácsadás teljes ideje alatt egymásra tudjunk koncentrálni.
MENNYI IDEIG TART EGY ALKALOM?
Egy alkalom legalább 70 perc.
Miért? Eredmények csak akkor érhetők el, ha kellő idő áll rendelkezésre a beszélgetésre. Egy óra nagyon gyorsan elröpül, és nehezíti a haladást, ha csak ennyit szánunk az ülésre.
(5-10 perces “túlcsúszás” esetén nem számolok felárat!)
HÁNY ALKALOMMAL SZÁMOLHATOK?

Minimum 4-6 ülésre mindenképp szükség van ahhoz, hogy az együttműködés eredményes legyen, de rendszerint 6-8 alkalmas kifutásra érdemes számítani.

MIT SPÓROLHAT MEG, HA A PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁST VÁLASZTJA?

A fentiek figyelembevételével érdemes elgondolkodni azon, hogy mibe és mennyibe kerül egy válás vagy szakítás. Arról nem is beszélve, hogy az anyagi oldalon túl az érzelmi veszteségekkel is számolnunk kell. Sőt, számolni kell azzal, hogy ha az érzelmi stabilitásunk válik bizonytalanná, akkor borítékolható, hogy csőstül jönnek az egyéb gondok. Nő az esélye annak, hogy saját csapdánkba kerülünk és önmagunkat is becsapva megcsaljuk a társunkat, miközben úgy érezzük, hogy megoldottunk mindent, végre boldognak és egésznek érezzük önmagunkat. A tanácsadás segít elkerülni ezeket a tévutakat és költségeket.