Párterápia – párkapcsolati tanácsadás online

Párterápia – párkapcsolati tanácsadó online vagy személyesen. Folyamatos a veszekedés? Megcsalták? Párkapcsolati kiégés? Szeretné a párkapcsolati problémáit megoldani mihamarabb, akkor a legjobb, illetve egyben a legegyszerűbb választás az online párterápia?! Kényelmes, sőt az utazási időt is a párkapcsolati tanácsadásra fordíthatja.

Párkapcsolati Tanácsadás Online

Módszer, amit eredményesen használok

Számtalanszor szükség lehet az életben, párkapcsolatban, egy segítő kézre, MEDOCK PÁRKAPCSOLATI AKADÉMIA elvégzését követően olyan tudás birtokába kerültem, amivel hatékonyan, gyorsan, illetve magas szinten tudok olyan pároknak segíteni, akik éppen nem találják a megfelelő utat, elfáradtak, esetleg kiégtek. Segítek a helyes útra visszatalálni, a sérelmeket feldolgozni, a boldogságot újra megélni.

Segítséget kérni nem szégyen, az élet ezernyi szegletében szükség lehet rá, ezért, amennyiben párkapcsolati problémákkal áll szemben, nyugodt szívvel keressen meg.

Szlogenem: „Esély a párkapcsolatnak, esély a harmonikus életre.”

Párkapcsolati tanácsadás menete

A tanácsadás sikerességének alapvető feltétele, a meghatározott protokollokhoz való igazodás.

Ezért a tanácsadás menete mindíg egy meghatározott menetrend szerint zaljik.

Párkapcsolati Tanácsadás Online
 • Kapcsolatfelvételt követően, kiválasztjuk közösen a legkorábbi időpontot. Megbeszéljük, hogy mely online csatornán kommunikáljunk.
 • Az első tanácsadás alkalmával, mind a két fél elmondhatja a problémáit, elképzeléseit, igényeit, ezek alapján feltárhatóak a sértettségi szintek, a viták forrásai, illetve a kapcsolati tartalékok.
 • Ezt követően megkezdődik az egyéni terv kidolgozása, és ennek a megvalósítása. Szükség esetén, a tesztek kitöltése otthoni feladat, ezzel is segítve, hogy a tanácsadás teljes ideje alatt egymásra tudjunk koncentrálni.
 • Az online párkapcsolati tanácsadás semmiben sem különbözik a hagyományos tanácsadás hatékonyságától, ellenben kényelmesebb, könnyebben tervezhető!

 • Minden esetben törekszem a gyors, hatékony megoldásra, így az esetek többségében 4-6 alkalom is elegendő, a párkapcsolati problémák rendezésére.
Párkapcsolati Tanácsadás Online - A kulcs

Ön is ilyen párkapcsolatot szeretne?

 • Harmonikus mindennapok
 • Együttlét, ami örömet okoz
 • Közös célok
 • Szeretni és szeretve lenni
 • Intimitás és biztonság
 • Eredményes kommunikáció

Párkapcsolati Harmónia
A párkapcsolatok nagy része menthető lenne, ha a szereplői találnának erre megoldást!
Keressen meg bizalommal, segítek a megoldásban!

Rólam

Az emberi viselkedések módszertanával 2002 óta foglalkozom, számtalan esettel találkoztam, és boldogan tölt el, hogy több száz embernek tudtam segíteni az elmúlt időszakban.

Neveléstudományt az Eszterházy Károly Egyetemen hallgattam. Majd itt szereztem tanári diplomát 2002-ben, ahol többek között gyermek-, és ifjúságvédelmi specialista végzettségre is szert tettem. Kiegyensúlyozott házasságban élek feleségemmel, nagy odafigyeléssel és szeretettel neveljük két gyermekünket. Így lehetőségem volt gyakorlatban is látni a párkapcsolat, illetve gyermeknevelés buktatóit és szépségeit.

Pályám során számtalan továbbképzésen részt vettem, kommunikációs tréningeken, konfliktuskezelési-, erőszakmentes kommunikáció-, párkapcsolati- és házassági tanácsadói képzéseken.

Tanácsadás Online - Vezetés

Miért előnyős az online párkapcsolati tanácsadás?

 • Nincs elvesztegetett utazási idő, nem kell várakozni, ezért időt takaríthat meg.
 • Kényelmes, hiszen akár otthonából is igénybe veheti.
 • Anonim, mivel nem kell beszámolnia környezetének, hogy éppen hol tartózkodik.
 • Teljes diszkréció mellet zajlik a párterápia.
 • Könnyen ütemezhető, igényeinek megfelelő időpontban tudunk konzultálni.
 • Hatékonyabb, mivel a megspórolt idő miatt, több alkalommal lehetséges a párkapcsolati tanácsadás.
 • Nem számít a távolság, így Ön nagyobb origóban keresheti meg a legszimpatikusabb párterapeutát.
 • Kiszámíthatóbb!
 • Anyagilag kedvezőbb! Egyszerű fizetés.

Online mégis személyes

Sokan azt gondolnák, hogy személytelen az online világ, pedig egyáltalán nem, napjainkban számtalan párkapcsolat, barátság, üzlet kötődött már ezen a platformon. Sőt! Sokkal szorosabbá teszi a kapcsolatokat, hiszen korlátlanságával egyedülálló.

Párkapcsolati Tanácsadás Online - Debit
Ne várjon addig, amíg menthetetlen lesz a párkapcsolata vagy házassága,
keressen fel mihamarabb, a közös megoldás reményében.

Online párkapcsolati tanácsadás árak:

 • 25 000 forint / alkalom
 • 100 000 forint / 5 alkalom – (5 alkalom előre vásárlása esetén csak 20 000 Ft / alkalom)
 • 90 perc / alkalom

Megoldás:
Nagyon fontos a korai felismerés, a párkapcsolati probléma beazonosítása, párterapeuta segítéségét kérni, amíg nem késő.
Párkapcsolati Tanácsadás Online
Érvek az online párterápia mellett

Abban az esetben, ha mégis idegennek érezné az online párterápiát, akkor is érdemes mérlegre tennie. A kapcsolati bizonytalanságot, párkapcsolati krízist, lelki fájdalmat választja inkább vagy a hatékony megoldást?!

Az online párterápia keretein belül, pontosan ugyan olyan mélységű és részletességű párkapcsolati tanácsadásban lesz része, mint akkor, ha személyes párterápián venne részt. A statisztikák azt mutatják, hogy a már amúgy is elhanyagolt, szakadék szélén lévő párkapcsolatok esetében, a legnagyobb ellenség az időhúzás. A párkapcsolati problémák is hasonló képen orvosolhatóak, mint akár egy fájdalmas fog. Ha az illető nem fordít kellő időt a fog megmentésére, akkor előbb vagy utóbb foghúzásra kerül sor, azaz, elveszíti a fogát.

Természetesen egy fog elvesztése is fájdalmas, több irányból is. De egy társ, házastárs elveszítése, egyenesen tragédia. Arról ne is beszéljünk, ha a párkapcsolati viták részese gyermek, akkor van igazán a gond. Hiszen egy gyermek nem tehet semmiről, őt okolni nem lehet, viszont a lelkét, érzelmi, esetleg szellemi fejlődéstét nagymértékben befolyásolja egy elmérgesedett párkapcsolat.

Párkapcsolati Tanácsadás Online
Online párterápia a jövő

Lassan már nem a jövő lesz az online világ, hanem a múlt! Éppen ezért is érdemes elfogadni, az internet adta lehetőségeket. Sőt, nem elfogadni, hanem kötelezően kihasználni, még abban az esetben is, ha a „kihasználni” szó, nem a legszebb és legkedvesebb kifejezés, a segítő világban. Fordítsa inkább az utazással töltött időt a párkapcsolata, házassága szépítésére. Legyen inkább ebben az időben is a gyerekeivel, használja ki, hogy ebben a helyzetben számolhat nettó idővel. Hiszen csak a konzultáció idejére kell szabaddá tennie magát. Arról ne is beszéljünk, hogy az utazás kellemetlenségein túl, sokkal kevésbé érezheti bárki magát feszélyezve, egy megszokott helyen, legyen az otthon, iroda. Ellentétben  egy idegen helyen, ahol várakozni kell a folyosón, és menet rendszerint adják egymásnak a kilincset a delikvensek.

Lehetőségek

Érdemes lenne a munkáltatóknak is elgondolkozni azon, hogy egyéb juttatásokon kívül, több hangsúlyt fektessenek arra, hogy a munkatársai, ne csak fizikailag, egészégileg legyenek fittek, hanem lelkileg is. Talán egyszer, azaz idő is eljön, amikor a munkáltató veszi a fáradtságot, és időt, helyet, anyagi támogatást biztosít arra, hogy a munkavállalók, a párkapcsolati, házassági, családi egyensúlyukat megfelelő kordában tudják tartani. Hogy az ne az értékes, és egyébként is kevés, szabadidejük rovására menjen. Addig is marad a fenti lehetőség. Válasszák az online párkapcsolati tanácsadást, kényelmesen otthonukból!

Több esetben hallottam kliensektől, hogy „kidobott pénz” párterapeutához menni, úgy sem tud megoldást a problémáinkra. Természetesen mégis legtöbben erőt vettek, és felkerestek, majd nyugtázták, hogy milyen jól döntöttek. Érthető azon személyek gondolatmenete abból az aspektusból is, akik idegenkedve veszik magukat rá, hogy jelentkezzenek egy konzultációra. Hiszen a legféltettebb magányügyüket, titkukat osszák meg egy számukra ismeretlen szakemberrel.

Párterápia és titoktartás

Nagyon fontos számtalanszor kihangsúlyozni, hogy egy párterápiás ülést, teljes titoktartás övez. A párkapcsolati tanácsadáson elhangzottak, harmadik fél tudomására csak abban az esetben kerülhetnek, amennyiben a konzultáción résztvevő felhatalmazást ad a párterapeutának. Erre azért is van szükség, mivel ebben a „műfajban” nagyon nagy szerepe van a bizalomnak. Nagyon sokan nem szeretnek még a legjobb barátjuknak vagy közeli családtagjuknak sem megnyílni. Főleg olyan mélységben nem, mint amennyire, az előre haladás tekintetében, ilyen helyzetben szükségük lenne.

Ennek több oka lehet. Többek között szégyenérzés, félelem, rémület attól, hogy a másik fél nem tartja meg a titkot, és még számtalan indok.

Arról ne is beszéljünk, hogy megszámlálhatatlan esetben ment csődbe barátság, családi kapcsolat, mert „jó tanácsokkal” látta el, a tanácsra szorulót.

Éppen ezért is érdemes párterapeutát felkeresni, hiszen a párkapcsolati-, házassági tanácsadó, minden esetben pártatlan, elfogulatlan. Jó értelemben véve, az utolsó konzultációt követően „nyom egy trash gombot”, így tőle a későbbiekben sem jut ki illetéktelen személyek felé információ.

Megoldás:
Nagyon fontos a korai felismerés, a párkapcsolati probléma beazonosítása, párterapeuta segítéségét kérni, amíg nem késő.

Párterápia – párkapcsolati tanácsadás online

Párterápia – párkapcsolati tanácsadó online vagy személyesen. Folyamatos a veszekedés? Megcsalták? Párkapcsolati kiégés? Szeretné a párkapcsolati problémáit megoldani mihamarabb, akkor a legjobb, illetve egyben a legegyszerűbb választás az online párterápia?! Kényelmes, sőt az utazási időt is a párkapcsolati tanácsadásra fordíthatja.


Módszer, amit eredményesen használok

Számtalanszor szükség lehet az életben, párkapcsolatban, egy segítő kézre, MEDOCK PÁRKAPCSOLATI AKADÉMIA elvégzését követően olyan tudás birtokába kerültem, amivel hatékonyan, gyorsan, illetve magas szinten tudok olyan pároknak segíteni, akik éppen nem találják a megfelelő utat, elfáradtak, esetleg kiégtek. Segítek a helyes útra visszatalálni, a sérelmeket feldolgozni, a boldogságot újra megélni.

Segítséget kérni nem szégyen, az élet ezernyi szegletében szükség lehet rá, ezért, amennyiben párkapcsolati problémákkal áll szemben, nyugodt szívvel keressen meg.

Szlogenem: „Esély a párkapcsolatnak, esély a harmonikus életre.”


Párkapcsolati tanácsadás menete

A tanácsadás sikerességének alapvető feltétele, a meghatározott protokollokhoz való igazodás.

Ezért a tanácsadás menete mindíg egy meghatározott menetrend szerint zaljik.

 • Kapcsolatfelvételt követően, kiválasztjuk közösen a legkorábbi időpontot. Megbeszéljük, hogy mely online csatornán kommunikáljunk.
 • Az első tanácsadás alkalmával, mind a két fél elmondhatja a problémáit, elképzeléseit, igényeit, ezek alapján feltárhatóak a sértettségi szintek, a viták forrásai, illetve a kapcsolati tartalékok.
 • Ezt követően megkezdődik az egyéni terv kidolgozása, és ennek a megvalósítása. Szükség esetén, a tesztek kitöltése otthoni feladat, ezzel is segítve, hogy a tanácsadás teljes ideje alatt egymásra tudjunk koncentrálni.
 • Az online párkapcsolati tanácsadás semmiben sem különbözik a hagyományos tanácsadás hatékonyságától, ellenben hatékonyabb, kényelmesebb, könnyebben tervezhető!
 • Minden esetben törekszem a gyors, hatékony megoldásra, így az esetek többségében 4-6 alkalom is elegendő, a párkapcsolati problémák rendezésére.

Ön is ilyen párkapcsolatot szeretne?

 • Harmonikus mindennapok
 • Együttlét, ami örömet okoz
 • Közös célok
 • Szeretni és szeretve lenni
 • Intimitás és biztonság
 • Eredményes kommunikáció

 A párkapcsolatok nagy része menthető lenne, ha a szereplői találnának erre megoldást!
Keressen meg bizalommal, segítek a megoldásban!

Rólam

Az emberi viselkedések módszertanával 2002 óta foglalkozom, számtalan esettel találkoztam, és boldogan tölt el, hogy több száz embernek tudtam segíteni az elmúlt időszakban.

Neveléstudományt az Eszterházy Károly Egyetemen hallgattam, majd itt szereztem tanári diplomát 2002-ben, ahol többek között gyermek-, és ifjúságvédelmi specialista végzettségre is szert tettem. Kiegyensúlyozott házasságban élek feleségemmel, nagy odafigyeléssel és szeretettel neveljük két gyermekünket, így lehetőségem volt gyakorlatban is látni a párkapcsolat, illetve gyermeknevelés buktatóit és szépségeit.

Pályám során számtalan továbbképzésen részt vettem, kommunikációs tréningeken, konfliktuskezelési-, erőszakmentes kommunikáció-, párkapcsolati- és házassági tanácsadói képzéseken.Miért előnyős az online párkapcsolati tanácsadás?

 • Nincs elvesztegetett utazási idő, nem kell várakozni, ezért időt takaríthat meg.
 • Kényelmes, hiszen akár otthonából is igénybe veheti.
 • Anonim, mivel nem kell beszámolnia környezetének, hogy éppen hol tartózkodik.
 • Teljes diszkréció mellet zajlik a párterápia.
 • Könnyen ütemezhető, igényeinek megfelelő időpontban tudunk konzultálni.
 • Hatékonyabb, mivel a megspórolt idő miatt, több alkalommal lehetséges a párkapcsolati tanácsadás.
 • Nem számít a távolság, így Ön nagyobb origóban keresheti meg a legszimpatikusabb párterapeutát.
 • Kiszámíthatóbb!
 • Anyagilag kedvezőbb! Egyszerű fizetés.

Online mégis személyes

Sokan azt gondolnák, hogy személytelen az online világ, pedig egyáltalán nem, napjainkban számtalan párkapcsolat, barátság, üzlet kötődött már ezen a platformon. Sőt! Sokkal szorosabbá teszi a kapcsolatokat, hiszen korlátlanságával egyedülálló.


Ne várjon addig, amíg menthetetlen lesz a párkapcsolata vagy házassága,
keressen fel mihamarabb, a közös megoldás reményében.

Online párkapcsolati tanácsadás árak:

 • 25 000 forint / alkalom
 • 100 000 forint / 5 alkalom – (5 alkalom előre vásárlása esetén csak 20 000 Ft / alkalom)
 • 90 perc / alkalom


Megoldás:
Nagyon fontos a korai felismerés, a párkapcsolati probléma beazonosítása, párterapeuta segítéségét kérni, amíg nem késő.

Érvek az online párterápia mellett

Abban az esetben, ha mégis idegennek érezné az online párterápiát, akkor is érdemes mérlegre tennie. A kapcsolati bizonytalanságot, párkapcsolati krízist, lelki fájdalmat választja inkább vagy a hatékony megoldást?!

Az online párterápia keretein belül, pontosan ugyan olyan mélységű és részletességű párkapcsolati tanácsadásban lesz része, mint akkor, ha személyes párterápián venne részt. A statisztikák azt mutatják, hogy a már amúgy is elhanyagolt, szakadék szélén lévő párkapcsolatok esetében, a legnagyobb ellenség az időhúzás. A párkapcsolati problémák is hasonló képen orvosolhatóak, mint akár egy fájdalmas fog. Ha az illető nem fordít kellő időt a fog megmentésére, akkor előbb vagy utóbb foghúzásra kerül sor, azaz, elveszíti a fogát.

Természetesen egy fog elvesztése is fájdalmas, több irányból is. De egy társ, házastárs elveszítése, egyenesen tragédia. Arról ne is beszéljünk, ha a párkapcsolati viták részese gyermek, akkor van igazán a gond. Hiszen egy gyermek nem tehet semmiről, őt okolni nem lehet, viszont a lelkét, érzelmi, esetleg szellemi fejlődéstét nagymértékben befolyásolja egy elmérgesedett párkapcsolat.

Online párterápia a jövő

Lassan már nem a jövő lesz az online világ, hanem a múlt! Éppen ezért is érdemes elfogadni, az internet adta lehetőségeket. Sőt, nem elfogadni, hanem kötelezően kihasználni, még abban az esetben is, ha a „kihasználni” szó, nem a legszebb és legkedvesebb kifejezés, a segítő világban. Fordítsa inkább az utazással töltött időt a párkapcsolata, házassága szépítésére. Legyen inkább ebben az időben is a gyerekeivel, használja ki, hogy ebben a helyzetben számolhat nettó idővel. Hiszen csak a konzultáció idejére kell szabaddá tennie magát. Arról ne is beszéljünk, hogy az utazás kellemetlenségein túl, sokkal kevésbé érezheti bárki magát feszélyezve, egy megszokott helyen, legyen az otthon, iroda. Ellentétben  egy idegen helyen, ahol várakozni kell a folyosón, és menet rendszerint adják egymásnak a kilincset a delikvensek.

Lehetőségek

Érdemes lenne a munkáltatóknak is elgondolkozni azon, hogy egyéb juttatásokon kívül, több hangsúlyt fektessenek arra, hogy a munkatársai, ne csak fizikailag, egészégileg legyenek fittek, hanem lelkileg is. Talán egyszer, azaz idő is eljön, amikor a munkáltató veszi a fáradtságot, és időt, helyet, anyagi támogatást biztosít arra, hogy a munkavállalók, a párkapcsolati, házassági, családi egyensúlyukat megfelelő kordában tudják tartani. Hogy az ne az értékes, és egyébként is kevés, szabadidejük rovására menjen. Addig is marad a fenti lehetőség. Válasszák az online párkapcsolati tanácsadást, kényelmesen otthonukból!

Több esetben hallottam kliensektől, hogy „kidobott pénz” párterapeutához menni, úgy sem tud megoldást a problémáinkra. Természetesen mégis legtöbben erőt vettek, és felkerestek, majd nyugtázták, hogy milyen jól döntöttek. Érthető azon személyek gondolatmenete abból az aspektusból is, akik idegenkedve veszik magukat rá, hogy jelentkezzenek egy konzultációra. Hiszen a legféltettebb magányügyüket, titkukat osszák meg egy számukra ismeretlen szakemberrel.

Párterápia és titoktartás

Nagyon fontos számtalanszor kihangsúlyozni, hogy egy párterápiás ülést, teljes titoktartás övez. A párkapcsolati tanácsadáson elhangzottak, harmadik fél tudomására csak abban az esetben kerülhetnek, amennyiben a konzultáción résztvevő felhatalmazást ad a párterapeutának. Erre azért is van szükség, mivel ebben a „műfajban” nagyon nagy szerepe van a bizalomnak. Nagyon sokan nem szeretnek még a legjobb barátjuknak vagy közeli családtagjuknak sem megnyílni. Főleg olyan mélységben nem, mint amennyire, az előre haladás tekintetében, ilyen helyzetben szükségük lenne.

Ennek több oka lehet. Többek között szégyenérzés, félelem, rémület attól, hogy a másik fél nem tartja meg a titkot, és még számtalan indok.

Arról ne is beszéljünk, hogy megszámlálhatatlan esetben ment csődbe barátság, családi kapcsolat, mert „jó tanácsokkal” látta el, a tanácsra szorulót.

Éppen ezért is érdemes párterapeutát felkeresni, hiszen a párkapcsolati-, házassági tanácsadó, minden esetben pártatlan, elfogulatlan. Jó értelemben véve, az utolsó konzultációt követően „nyom egy trash gombot”, így tőle a későbbiekben sem jut ki illetéktelen személyek felé információ.


Megoldás:
Nagyon fontos a korai felismerés, a párkapcsolati probléma beazonosítása, párterapeuta segítéségét kérni, amíg nem késő.