Párkapcsolati tanácsadó - Petrovszky Tivadar

párkapcsolati tanácsadó, házassági tanácsadó, válási segítő és kapcsolatmentő vagyok

A kezdetektől arra vágytam, hogy minél jobban megismerjem az emberi kapcsolatok rejtelmeit. Úgy érzem, hogy szerencsés vagyok, mert életem során rengeteg helyzetben kipróbálhattam magamat. Azt a tudást, amit a helyes kommunikáció, emberismereti, neveléstudományi, vezetői, életvezetési tárgykörökben a magaménak tudhatok, szeretném átadni, hogy mások is méltán kamatoztathassák a jövőben.

Szakmai életút

A neveléstudománnyal huszonévesen kezdetem el foglalkozni, majd a jelenlegi Eszterházy Károly Egyetemen szereztem tanári diplomát 2002-ben. Itt többek között gyermek-, és ifjúságvédelmi specialista végzettségre is szert tettem. Természetesen ez még mind kevés ahhoz, hogy valaki párkapcsolati-, házassági tanácsadó legyen, hiszen a gyakorlat ezen a téren is a legfontosabb. Önmagában a könyvek csak irányt mutatnak. Éppen ezért sem elégséges, ha a XXI. század egyik legnagyobb vívmányát, az internetet szeretnék kizárólagosan segítségül hívni, amennyiben hibát észlelünk a párkapcsolatunkban. Nem kérdés, hogy kiemelkedő támogatás a minden napi életünkben, de nem biztos, hogy a házasságunk, párkapcsolati problémáink, szerelmi viszontagságaink megoldására az ott olvasott és esetlegesen nem megfelelően értelmezett útmutatások tárháza lesz a legjobb mentorunk.

Hitvallás a házasságról

Mindig is azt vallottam, hogy egy jól működő házasság, párkapcsolat a világon a legnagyobb kincs. Hiszen, ha „Otthon minden rendben van, akkor minden rendben van!”. Természetesen nem ilyen egyszerű a képlet. Az idézetet is vehetjük úgy, hogy néha sántít, de azt gondolom, nagyon sokan egyetértenek velem, hogy a családi béke mindennél fontosabb. A nézeteltérések, viták, veszekedések, féltékenységek, agresszív viselkedések, megszámlálhatatlan esetben fájdalmas szétváláshoz, akár tragédiához vezettek. Ezért elengedhetetlen, hogy következetesen építsük fel a kapcsolatainkat, majd annak ápolására is szánjunk elegendő és minőségi időt.

A párkapcsolat olyan, mint a kert: gondozni kell. Persze, sokszor elveszik ennek lényege a mindennapokban, és már csak párkapcsolati problémák, krízisek esetén lépnek az emberek – én pedig bízom abban, hogy Önnek is megadom a szükséges segítő kezet egy felismerésekkel és fejlődési lépcsőkkel teli közös út során.

Személyes tapasztalatok

Magánéletem terén is volt bőven lehetőségem gyakorlatra szert tenni. A párkapcsolati konfliktusok felismerésével, kezelésével kapcsolatosan természetesen elengedhetetlen volt a megfelelő önismeret, hiszen nagyon nehéz megtalálni a számunkra legjobb és legszebb utat, amennyiben ezzel nem rendelkezünk. Nem kérdés, a boldogságot nem adják ingyen, azért nagyon sokat kell tenni, tanulni, fejlődni, ha azt kívánja a helyzet. 2013 óta boldog házasságban élek, két tüneményes gyermek édesapja vagyok.

Hosszú éveket töltöttem tanítással egy lányjavító-intézetben, ami itt elsőre talán nem hat relevánsnak, de az. Megtanított rá, hogy tisztán, igaz valójukban lássam az embereket, könnyen felismerjem a szándékaikat. Emellett a segítő attitűdöm is ott alakult ki. Később számos egyéb területre sodródtam, de azzal a határozott szándékkal tértem vissza, hogy ismét segíthetek emberi sorsok formálásába és életek nyugodtabbá tételében. Pályám során számtalan továbbképzésen részt vettem, kommunikációs tréningeken, konfliktuskezelési-, erőszakmentes kommunikáció-, párkapcsolati tanácsadó és házassági tanácsadó képzéseken.

A párkapcsolati tanácsadás, házassági tanácsadás fontossága

Amennyiben párkapcsolata, házassága olyan irányt vett, ahol a problémákat képtelen kezelni, esetleg már végveszélybe került a kapcsolat, keressen meg bizalommal. Abban az esetben is szívesen segítek, ha már reménytelennek látja az életét párkapcsolat kialakítás tekintetében, hiszen nem kérdés, sajnos nagyon sokan járnak ebben a cipőben. Az élet minden terén a legfontosabb a megelőzés, ám erre kevesen szánnak időt. De ne keseredjen el, mindenre van megoldás, ha másképpen nem, közösen megtaláljuk!

Módszer, amit eredményesen használok

Számtalanszor szükség lehet az életben, párkapcsolatban, egy segítő kézre. Párkapcsolati és házassági tanácsadói képzések elvégzését követően olyan tudás birtokába kerültem, amivel hatékonyan, gyorsan, illetve magas szinten tudok azon pároknak segíteni, akik éppen nem találják a megfelelő utat, elfáradtak, esetleg kiégtek. Segítek a helyes útra visszatalálni, a sérelmeket feldolgozni, a boldogságot újra megélni.

A hozzám forduló pároknak kifejezetten hatékony módszereket tudok mutatni, amelyekkel megmenthetik és hosszú távon is új alapokra helyezhetik a kapcsolatukat.

Úgy vélem, hogy a tanult és olvasott szaktudáson felül a személyes tapasztalataim is jelentős szerepet töltöttek be ezen módszerek kidolgozásában. A múltban többször hibáztam én is, számos párkapcsolati vihart éltem meg. Ám mindig az a cél vezérelt, hogy tökéleteshez hasonlító párkapcsolatot alakíthassak ki. Ez mára sikerült.

Segítséget kérni nem szégyen, az élet ezernyi szegletében szükség lehet rá, ezért, amennyiben párkapcsolati problémákkal áll szemben, nyugodt szívvel keressen meg.

Szlogenem: „Esély a párkapcsolatnak, esély a harmonikus életre.”

Mikor hívhat?

Hétfő 08:00-20:00
Kedd 08:00-20:00
Szerda 08:00-20:00
Csütörtök 08:00-20:00
Péntek 08:00-20:00
Szombat 08:00-20:00
Vasárnap 08:00-20:00

Amennyiben nem tudom felvenni a telefont, abban az esetben rövidesen visszahívom.

párkapcsolati tanácsadó,
házassági tanácsadó,
válási segítő és
kapcsolatmentő vagyok
Párkapcsolati tanácsadó - Petrovszky Tivadar

A kezdetektől arra vágytam, hogy minél jobban megismerjem az emberi kapcsolatok rejtelmeit. Úgy érzem, hogy szerencsés vagyok, mert életem során rengeteg helyzetben kipróbálhattam magamat. Azt a tudást, amit a helyes kommunikáció, emberismereti, neveléstudományi, vezetői, életvezetési tárgykörökben a magaménak tudhatok, szeretném átadni, hogy mások is méltán kamatoztathassák a jövőben.


Szakmai életút

A neveléstudománnyal húszonévesen kezdetem el foglalkozni, majd a jelenlegi Eszterházy Károly Egyetemen szereztem tanári diplomát 2002-ben. Itt többek között gyermek-, és ifjúságvédelmi specialista végzettségre is szert tettem. Természetesen ez még mind kevés ahhoz, hogy valaki párkapcsolati-, házassági tanácsadó legyen, hiszen a gyakorlat ezen a téren is a legfontosabb. Önmagában a könyvek, csak irányt mutatnak. Éppen ezért sem elégséges, ha a XXI. század egyik legnagyobb vívmányát, az internetet szeretnék kizárólagosan segítségül hívni, amennyiben hibát észlelünk a párkapcsolatunkban. Nem kérdés, hogy kiemelkedő támogatás a minden napi életünkben, de nem biztos, hogy a házasságunk, párkapcsolati problémáink, szerelmi viszontagságaink megoldására, az ott olvasott, és esetlegesen nem megfelelően értelmezett útmutatások tárháza lesz a legjobb mentorunk.

Hitvallás a házasságról

Mindig is azt vallottam, hogy egy jól működő házasság, párkapcsolat a világon a legnagyobb kincs. Hiszen, ha „Otthon minden rendben van, akkor minden rendben van!”. Természetesen nem ilyen egyszerű a képlet. Az idézetet is vehetjük úgy, hogy néha sántít, de azt gondolom, hogy nagyon sokan egyetértenek velem, hogy a családi béke mindennél fontosabb. A nézeteltérések, viták, veszekedések, féltékenységek, agresszív viselkedések, megszámlálhatatlan esetben fájdalmas szétváláshoz, akár tragédiához vezettek. Ezért elengedhetetlen, hogy következetesen építsük fel a kapcsolatainkat, majd annak ápolására is szánjunk elegendő és minőségi időt.

A párkapcsolat olyan, mint a kert: gondozni kell. Persze, sokszor elveszik ennek lényege a mindennapokban, és már csak párkapcsolati problémák, krízis esetén lépnek az emberek – én pedig bízom abban, hogy Önnek is megadom a szükséges segítő kezet, egy felismerésekkel és fejlődési lépcsőkkel teli közös út során.

Személyes tapasztalatok

Magánéletem terén is volt bőven lehetőségem gyakorlatra szert tenni. A párkapcsolati konfliktusok felismerésével, kezelésével kapcsolatosan, természetesen ehhez elengedhetetlen volt a megfelelő önismeret, hiszen nagyon nehéz megtalálni a számunkra legjobb és legszebb utat, amennyiben ezzel nem rendelkezünk. Nem kérdés, a boldogságot nem adják ingyen, azért nagyon sokat kell tenni, tanulni, fejlődni, ha azt kívánja a helyzet. 2013 óta boldog házasságban élek, két tüneményes gyermek édesapja vagyok.

Hosszú éveket töltöttem eddig tanítással egy lányjavító-intézetben, ami itt elsőre talán nem hat relevánsnak, de az. Megtanított rá, hogy tisztán, igaz valójukban lássam az embereket, könnyen felismerjem a szándékaikat. Emellett, a segítő attitűdöm is ott alakult ki. Később számos egyéb területre sodródtam, de azzal a határozott szándékkal tértem vissza, hogy ismét segíthetek emberi sorsok formálásában, az életük nyugodtabbá tételében. Pályám során számtalan továbbképzésen részt vettem, kommunikációs tréningeken, konfliktuskezelési-, erőszakmentes kommunikáció-, párkapcsolati tanácsadó és házassági tanácsadó képzéseken.

A párkapcsolati tanácsadás, házassági tanácsadás fontossága

Amennyiben párkapcsolata, házassága olyan irányt vett, ahol a problémákat képtelen kezelni, esetleg már végveszélybe került a kapcsolat, keressen meg bizalommal. Abban az esetben is szívesen segítek, ha már reménytelennek látja az életét párkapcsolat kialakítás tekintetében, hiszen nem kérdés, sajnos nagyon sokan járnak ebben a cipőben. Az élet minden terén a legfontosabb a megelőzés, de erre kevesen szánnak időt. De ne keseredjen el, mindenre van megoldás, ha másképpen nem, közösen megtaláljuk!


Módszer, amit eredményesen használok

Számtalanszor szükség lehet az életben, párkapcsolatban, egy segítő kézre, MEDOCK PÁRKAPCSOLATI AKADÉMIA elvégzését követően olyan tudás birtokába kerültem, amivel hatékonyan, gyorsan, illetve magas szinten tudok olyan pároknak segíteni, akik éppen nem találják a megfelelő utat, elfáradtak, esetleg kiégtek. Segítek a helyes útra visszatalálni, a sérelmeket feldolgozni, a boldogságot újra megélni.

Segítséget kérni nem szégyen, az élet ezernyi szegletében szükség lehet rá, ezért, amennyiben párkapcsolati problémákkal áll szemben, nyugodt szívvel keressen meg.

Szlogenem: „Esély a párkapcsolatnak, esély a harmonikus életre.”Mikor hívhat?

Hétfő 08:00-20:00
Kedd 08:00-20:00
Szerda 08:00-20:00
Csütörtök 08:00-20:00
Péntek 08:00-20:00
Szombat 08:00-20:00
Vasárnap 08:00-20:00

Amennyiben nem tudom felvenni a telefont, abban az esetben rövidesen visszahívom.

WordPress PopUp Plugin