Ahogy közeleg a karácsony, idén változtassátok meg az ünnepi hagyományokat egy kis szórakoztató kreativitással! Összegyűjtöttem néhány ötletes és játékötletet, hogy az ünnepek ne csak szeretetteljesek, de kacagtatóan felejthetetlenek is legyenek a párotokkal együtt!

Karácsonyi kémjáték

Készítsetek egymásnak apró karácsonyi ajándékokat, de a rejtélyes kémjáték során csak utalásokból kell kitalálni, ki mit készített! Minél kreatívabb az utalás, annál izgalmasabb a találgatás!

Szerepjáték a karácsonyi történetben

Válasszatok ki egy karácsonyi témájú történetet, majd játsszátok el az eseményeket a saját stílusotokban. Ne feledjétek hozzátenni a humorotokat és észrevételeiteket a történethez!

Érzelmi kifestő

Készítsetek egy kifestőt az érzéseitekről, és színezzétek ki együtt. Ahogy a színek formát öltenek, beszélgessetek azokról az érzésekről, amiket a karácsony és a kapcsolatotok felébreszt bennetek!

Karácsonyi kihívások együtt

Készítsetek egy listát olyan vicces és kihívást jelentő tevékenységekről, amiket a karácsonyi időszakban együtt szeretnétek kipróbálni. Például: „Közös karácsonyi dal komponálása!”

Csillagszámlálás

Minden este üljetek le együtt, és osszátok meg aznap történt legszebb pillanatotokat. Készítsétek el együtt egy csillagtérképet, ahol minden csillag egy-egy különleges emléket jelöl!

Vigyétek a játékos szellemiséget karácsonyi ünnepitekbe, és legyen az idén az év, amikor a kapcsolatotok is ünnepelt sztár lesz! Reméljük, hogy az ötleteim segítenek megteremteni azokat a különleges pillanatokat, amiket együtt fogtok emlegetni évek múlva is.

Boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Megoldás: Nagyon fontos a korai felismerés, a párkapcsolati probléma beazonosítása, párterapeuta segítéségét kérni, amíg nem késő.

Módszer, amit eredményesen használok

Számtalanszor szükség lehet az életben, párkapcsolatban, egy segítő kézre. Párkapcsolati és házassági tanácsadói képzések elvégzését követően olyan tudás birtokába kerültem, amivel hatékonyan, gyorsan, illetve magas szinten tudok azon pároknak segíteni, akik éppen nem találják a megfelelő utat, elfáradtak, esetleg kiégtek. Segítek a helyes útra visszatalálni, a sérelmeket feldolgozni, a boldogságot újra megélni.

Segítséget kérni nem szégyen, az élet ezernyi szegletében szükség lehet rá, ezért, amennyiben párkapcsolati problémákkal áll szemben, nyugodt szívvel keressen meg.

Szlogenem: „Esély a párkapcsolatnak, esély a harmonikus életre.”

Cikk megosztása:

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük