Segítség a pártalálásban

Párkapcsolati tanácsadó segít a pártalálásban, ha már túl régen van egyedül, nem tud tovább lépni, de mégis párkapcsolatra vágyik. Esetleg a múltbeli párkapcsolatok, olyan negatív nyomokat hagytak Önben, amik miatt nem tud a gátlásaitól szabadulni.

Napjaink egyik legnagyobb problémái között szerepel, hogy „nem találok normális nőt/pasit”. A két nem oda-vissza húzza egymásra a vizes lepedőt, egymást okolva, hogy sikertelenek a pártalálásban. Ilyenkor igen jól jön a segítség, hogy esélyünk legyen olyan párt találni, akivel hosszútávú harmóniában tudunk élni.

 

Segítség a pártalálásban
Segítség a pártalálásban - A lehetőségek adottak

A lehetőségek adottak

Pedig a technika fejlődése is a kapcsolatok mellett van. Ma már nem fordulhat elő olyan, hogy postán feladott levélben vagy a szomszéd vonalas telefonján adjuk tudtára a másiknak, hogy szeretjük, ekkor és itt találkozzunk.

Arról nem is beszélve, hogy a társadalmi élet már régen nem csak a gazdagok kiváltsága. Szinte bárki befizethet egy wellness hétvégére, elmehet egy koncertre vagy éppen színházba. De éppen sétálhat is egyet valamelyik népszerű parkban, ahol számtalan új ismeretséget alakíthatna ki.

 

21. századi végletek akadálya

XXI. század jelenlegi szakaszában, talán a végletek miatt nehézkes a pár találás. Bőven akadnak harmincasok, akik még az anyuka szoknyája mellet tengetik a napjaikat, egyben a részleges leszakadás sem történt meg.

Mások ebben a korban is szórakozóhelyről szórakozóhelyre vándorolnak. Vannak olyan fanatikus személyek, akik időtlen-időket képesek a számítógép előtt ücsörögni. Szinte a legjobb és legközelibb társuknak érzik azt. Találkozhatunk számtalan olyan egyénnel is, aki az egyik kapcsolatból a másikba menekül.

 

Segítség a pártalálásban - 21. századi végletek akadálya
Harminc, negyvenes évüket is a szülők mellett

Azok a személyek, akik a harminc, negyvenes évüket is a szülők mellett tudják csak elképzelni, nem kizárólagosan hibáztathatóak. Hiszen anyukának és apukának is feladata lett volna a helyes irány megmutatása. Ettől függetlenül nem vezet célra, ha kizárólag azt keressük, hogy ki is volt a legnagyobb vétkes.

Legfontosabb feladat az önálló életvitel kialakítása. Magabiztosság megteremtése, életképes célok kitűzése.

Amennyiben nem érzi azt, hogy képes lenne segítség nélkül kialakítani egy helyes életvitelt, akkor mindenféleképpen keressen fel egy jól képzett párkapcsolati tanácsadót, aki türelemmel és szakértelemmel segít Önnek kidolgozni és egyben megvalósítani egy személyre szabott tervet.

Hasonló irányvételt javaslok azoknak is, akik az otthonuk rabjai. Mindegy hogy azért nem tudnak párkapcsolatot kialakítani, mert a számítógépes játékok határtalan függősége veti vissza őket, vagy éppen a sorozatfüggőségük szab határt abban, hogy a világ felé nyisson.

 

 

Elszakadás és felnőtté válás

Számtalan lelki oka lehet annak is, ha szórakozóhelyektől való elszakadás nem sikerül abban a korban, amikor már éppen a családalapításon kellene gondolkozni.

Nem egyszer hallani olyan emberekről is, akik meg sem tudják számolni, mennyi kapcsolatuk volt az utóbbi öt évben. Természetesen támogatható az a felfogás, hogy ne az életünk első kapcsolata legyen egyben az utolsó is, de azért a mértékletesség itt sem árt.

Továbbá nem szabad elfelejteni, hogy az idő kereke tovább forog. Amikor már annyira szeretnénk komoly kapcsolatot kialakítani, megállapodni, akkor hirtelen komolytalannak fogunk tűnni.

 

Segítség a pártalálásban - Elszakadás és felnőtté válás
Elváltak vagy számos párkapcsolati kudarcon túl vannak

Azok a személyek is sokszor gondban vannak, akik elváltak, esetleg már számos párkapcsolati kudarcon túl vannak. Sajnos nincsenek könnyű helyzetben, de természetesen ez erősen személyiség- és egyén függő is.

Hiszen vannak, akik a legnagyobb megpróbáltatásokat is könnyűszerrel veszik, és akad bőven olyan is, akik görcsösen ragaszkodnak a múltbéli történésekhez, eseményekhez. Egyszerűen nem tudnak, vagy nem képesek változtatni a megszokott kerékvágáson. Pedig tudatában vannak, hogy változtatásra lenne szükség ahhoz, hogy ismét boldogok lehessenek.

Megszámlálhatatlan ok lehet a visszahúzó erő mögött, ám változtatni soha nem késő. Amennyiben elhatározta, hogy nem szeretne tovább magányosan élni, akkor keressen fel egy jól képzett párkapcsolati tanácsadót. Aki segít Önnek, egy új és határozottabban szebb jövő megtervezésében és kiépítésében.

 

 

A karrier és munkamánia gátja

Nem utolsó sorban essen szó azok táboráról is, akik karrieristák, munkamániások.

Lehet természetesen ezt az utat is választani, de nem biztos, hogy ez tud pótolni egy meghitt karácsony estét. Arról nem is beszélve, hogy egy esetleges késői gyermekvállalás esetén el kell gondolkozni azon is, meddig fogunk tudni együtt focizni/táncolni a gyermekünkkel.

Azt sem árt megtervezni, vajon jó eséllyel ott leszünk-e a ballagásán vagy az esküvőjén?!

 

A karrier és munkamánia gátja
Segítség a pártalálásban - A gyerek is

Természetesen a felnőtt, a fenti összes variáció esetében megkapta az élettől, amit szeretett volna elérni, megélni. Viszont marad egy nem átlagos kérdés!

A gyermek is?!

Nagy valószínűséggel a végtelenségig lehetne még különböző, de kirívó eseteket felvonultatni, ahol nem sikerült időben a családalapítás. Rengeteg példával lehetne illusztrálni az érveket, ellenérveket. De értelmetlen lenne, hiszen az a személy, aki a fenti mondatokból nem szeretne konzekvenciát vonni, az nagy valószínűséggel egy párkapcsolati tanácsadó segítségét sem fogadná el.

 

Fontos az arany középút

Személyes tanácsként azzal zárnám a fejezetet, hogy mindenki próbálja megtalálni az arany középutat a párkapcsolat kialakítás tekintetében is. Gondolkozzon és tervezzen következetesen, és amennyiben úgy látja, hogy szakértő segítségére van szüksége, akkor keressen fel bizalommal.

 

 

Fontos az arany középút

Módszer, amit eredményesen használok

Számtalanszor szükség lehet az életben, párkapcsolatban, egy segítő kézre. Párkapcsolati és házassági tanácsadói képzések elvégzését követően olyan tudás birtokába kerültem, amivel hatékonyan, gyorsan, illetve magas szinten tudok azon pároknak segíteni, akik éppen nem találják a megfelelő utat, elfáradtak, esetleg kiégtek. Segítek a helyes útra visszatalálni, a sérelmeket feldolgozni, a boldogságot újra megélni.

Segítséget kérni nem szégyen, az élet ezernyi szegletében szükség lehet rá, ezért, amennyiben párkapcsolati problémákkal áll szemben, nyugodt szívvel keressen meg.

Szlogenem: „Esély a párkapcsolatnak, esély a harmonikus életre.”

  Megoldás: Nagyon fontos a korai felismerés, a párkapcsolati probléma beazonosítása, párterapeuta segítéségét kérni, amíg nem késő.

  Segítség a pártalálásban

  Segítség a pártalálásban

  Párkapcsolati tanácsadó segít Önnek, ha már túl régen van egyedül, nem tud tovább lépni, de mégis párkapcsolatra vágyik. Esetleg a múltbeli párkapcsolatok, olyan negatív nyomokat hagytak Önben, amik miatt nem tud a gátlásaitól szabadulni.

  Napjaink egyik legnagyobb problémái között hallható a mindennapokban, hogy nem találok normális nőt vagy pasit. A két nem, oda-vissza húzza egymásra a vizes lepedőt, egymást okolva, hogy sikertelen a pártalálásban.


  A lehetőségek adottak

  Segítség a pártalálásban - A lehetőségek adottak

  Pedig a technika fejlődése is a kapcsolatok mellett van. Ma már nem fordulhat elő olyan, hogy postán feladott levélben vagy a szomszéd vonalas telefonján adjuk tudtára a másiknak, hogy szeretjük, ekkor és itt találkozzunk.

  Arról ne is beszéljünk, hogy a társadalmi élet, már régen nem csak a gazdagok kiváltsága. Szinte bárki befizethet egy wellness hétvégére, elmehet egy koncertre vagy éppen színházba. De éppen sétálhat is egyet valamelyik népszerű parkban, ahol számtalan új ismeretséget alakíthatna ki.


  21. századi végletek akadálya

  Segítség a pártalálásban - 21. századi végletek akadály

  XXI. század jelenlegi szakaszában, talán a végletek miatt nehézkes a pár találás. Bőven akadnak harmincasok, akik még az anyuka szoknyája mellet tengetik a napjaikat, egyben a részleges leszakadás sem történt meg.

  Mások ebben a korban is szórakozóhelyről szórakozóhelyre vándorolnak. Vannak olyan fanatikus személyek, akik időtlen-időket képesek a számítógép előtt ücsörögni. Szinte a legjobb és legközelibb társuknak érzik azt. Találkozhatunk számtalan olyan egyénnel is, aki egyik kapcsolatból a másikba menekül.


  Harminc, negyvenes évüket is a szülők mellett

  Azok a személyek, akik a harminc, negyvenes évüket is a szülők mellett tudják csak elképzelni, nem kizárólagosan hibáztathatóak. Hiszen anyukának és apukának is lett volna feladata, a helyes irány megmutatásában. Ettől függetlenül nem vezet célra, ha azt keressük kizárólag, hogy ki is volt a legnagyobb vétkes.

  Legfontosabb feladat, az önálló életvitel kialakítása. Magabiztosság megteremtése, életképes célok kitűzése.

  Amennyiben nem érzi azt, hogy képes lenne segítség nélkül kialakítani egy helyes életvitelt, akkor mindenféleképpen keressen fel egy jól képzett párkapcsolati tanácsadót. Aki türelemmel és szakértelemmel, segít Önnek kidolgozni és egyben megvalósítani egy személyre szabott tervet.

  Hasonló irányvételt javasolok azoknak a személyeknek is, akik otthonuk rabjai. Mindegy hogy azért nem tudnak párkapcsolatot kialakítani, mert a számítógépes játékok határtalan függősége veti vissza őket, vagy éppen a sorozatfüggőségük szab határt abban, hogy párt találjanak.


  Elszakadás és felnőtté válás

  Segítség a pártalálásban - Elszakadás és felnőtté válás

  Számtalan lelki oka lehet annak is, ha szórakozóhelyektől való elszakadás nem sikerül abban a korban, amikor már éppen a családalapításon kellene gondolkozni.

  Nem egyszer hallani olyan illetőkről is, akik meg sem tudják számolni, hogy mennyi kapcsolatuk volt az utóbbi öt évben. Természetesen támogatható az a felfogás, hogy nem az életünk első kapcsolata legyen egyben az utolsó is, de azért a mértékletesség itt sem árt.

  Továbbá nem szabad elfelejteni, hogy az idő kereke, mindenki felett elszáll. Amikor már annyira szeretnénk komoly kapcsolatot kialakítani, megállapodni, akkor hirtelen komolytalanként fogunk feltűnni.

  Elváltak vagy számos párkapcsolati kudarcon túl vannak

  Azok a személyek is sokszor gondban vannak, akik elváltak, esetleg már számos párkapcsolati kudarcon túl vannak. Sajnos nincsenek könnyű helyzetben, de természetesen ez erősen személyiség és egyén függői is.

  Hiszen vannak, akik a legnagyobb megpróbáltatásokat is könnyűszerrel veszik, és akad bőven olyan is, akik görcsösen ragaszkodnak a múltbéli történésekhez, eseményekhez. Egyszerűen nem tudnak, vagy nem akarnak engedni, a megszokott kerékvágásból. Pedig tudják, hogy változtatásra lenne szükség ahhoz, hogy ismét boldogok lehessenek.

  Megszámlálhatatlan ok lehet a visszahúzó erő mögött, de változtatni soha nem késő. Amennyiben elhatározta magát, hogy nem szeretne tovább magányosan élni, akkor keressen fel egy jól képzett párkapcsolati tanácsadót. Aki segít Önnek, egy új és határozottabban szebb jövő megtervezésében, kiépítésében.


  A karrier és munkamánia gátja

  A karrier és munkamánia gátja

  Nem utolsó sorban essen szó azok táboráról is, akik karrieristák, munkamániások.

  Lehet természetesen ezt az utat is választani, de nem biztos, hogy ez tud pótolni egy meghitt karácsony estét. Arról nem is beszélve, már késői a gyermekvállalás esetén azon is érdemes elgondolkozni, hogy miképp fog sikerülni az első focizás a gyermekkel.

  Esetlegesen azt sem árt megtervezni, hogy érdemes e „jegyet” foglalni a ballagására, ha már hetvenhez közeli az életkor.


  Segítség a pártalálásban - A gyerek is.

  Természetesen a felnőtt, a fenti összes variáció esetében megkapta az élettől, amit szeretett volna elérni, megélni. Viszont marad egy nem átlagos kérdés!

  A gyermek is?!

  Nagy valószínűséggel a végtelenségig lehetne még különböző, de kirívó eseteket felvonultatni, ahol nem sikerült időben a családalapítás. Rengeteg példával lehetne illusztrálni az érveket, ellenérveket. De értelmetlen lenne, hiszen az a személy, aki a fenti mondatokból nem szeretne konzekvenciát vonni, az nagy valószínűséggel párkapcsolati tanácsadó segítségét sem fogadná el.


  Fontos az arany középút

  Fontos az arany középút

  Személyes tanácsként azzal zárnám a fejezetet, hogy mindenki próbálja megtalálni az arany középutat párkapcsolat kialakítás tekintetében is, gondolkozzon és tervezzen következetesen, és amennyiben úgy látja, hogy szakértő segítségére van szüksége, akkor keressen fel bizalommal.


  Módszer, amit eredményesen használok

  Számtalanszor szükség lehet az életben, párkapcsolatban, egy segítő kézre, MEDOCK PÁRKAPCSOLATI AKADÉMIA elvégzését követően olyan tudás birtokába kerültem, amivel hatékonyan, gyorsan, illetve magas szinten tudok olyan pároknak segíteni, akik éppen nem találják a megfelelő utat, elfáradtak, esetleg kiégtek. Segítek a helyes útra visszatalálni, a sérelmeket feldolgozni, a boldogságot újra megélni.

  Segítséget kérni nem szégyen, az élet ezernyi szegletében szükség lehet rá, ezért, amennyiben párkapcsolati problémákkal áll szemben, nyugodt szívvel keressen meg.

  Szlogenem: „Esély a párkapcsolatnak, esély a harmonikus életre.”


  Megoldás:
  Nagyon fontos a korai felismerés, a párkapcsolati probléma beazonosítása, párterapeuta segítéségét kérni, amíg nem késő.