Párterápia Budapesten és vonzáskörzetében!

Párterápiát keres Budapesten?

Amennyiben rákeresett a böngészőben arra a kifejezésre, hogy párterápia Budapest, akkor nagy valószínűséggel párkapcsolati krízisbe került a kapcsolata.

Hogyan tudja a legjobb párterápiát megtalálni Budapesten?

Természetesen ez nem olyan egyszerű, mint, hogy ki a legjobb autószerelő a közelben vagy melyik fodrászhoz menjünk, aki gyakorlott, és biztos, hogy nem teszi tönkre a hajunkat.

Azért nem lehetetlen küldetés felkutatni egy profi párterapeutát sem!

Milyen szempontok alapján kezdjünk el Budapesten párterapeutát keresni?

  • kellőképpen vizsgáljuk meg a honlapját
  • keressünk rá a véleményekre
  • döntsük el, hogy férfi vagy női párterapeutát szeretnénk
  • figyeljünk arra, hogy hány éves tapasztalata van

Alapvetően jó hír, hogy párterápiát Budapesten aránylag könnyen találunk, viszont elég nagy a főváros, így nem biztos, hogy szeretnénk órákat utazni egyik kerületből, a másikba.

A fenti mondat alapján már nem is biztos, hogy olyan könnyen találunk párterápiát Budapesten!

Legtöbb párnak az ideje a legdrágább, így sokszor hallottam, hogy inkább a „szomszéd utcában” található párkapcsolati szakembert keresik fel, hiszen Ő közel van, nem kel sokat utazni.

Ilyenkor jön az elkeseredés, amikor az ötödik alakalom után sincs változás, és a párok elkezdik feladni.

Akkor hogyan is érdemes párterápiát keresni Budapesten?

Pont ez a lényeg, hogy nem szabad ragaszkodni a megszokott megoldásokhoz, hiszen ma már online is részt tudunk venni párterápián. Sőt! Én is azt vallom, hogy sokkal gyorsabban lehet haladni online párterápián, és nem csak azért előnyösebb, mert nem kell utazni, hanem számtalan egyéb szakmai szempontból is alá tudom támasztani.

Párterápiát Budapesten sokkal könnyebben fog találni, mint például Pest megyében!

Arról ne is beszéljünk, hogy falvakban, illetve pár nagyobb városban sem biztos, hogy találnak szakembert. Éppen ezért is érdemes ténylegesen átgondolni, hogy kipróbálják az online párterápia adta lehetőséget. Főleg azoknak tudom ezt a megoldást ajánlani, akik Budapesten keresgélnek, de az agglomerációban élnek. Bármilyen hihetetlen, de volt olyan ügyfelem, aki Hatvanban élt vagy éppen Velencén, és ragaszkodott ahhoz, hogy Ő felutazna Budapestre. Nem volt egyszerű, de sikerült meggyőzni, hogy rendben, de próbáljon ki egy alkalmat online, ha nem teszik, nem fogok erősködni. Végén csak azt tudták mondani, hogy életük egyik legjobb döntése volt, hogy kipróbáltál az online párterápiát.

Ebből a szögből nézve, már nem is annyira fontos, hogy Budapesten találunk e párterápiát.

Furcsa, de én nem az Önök kényelmét priorizálom, mint, hogy dugóban kell e ülni, fogy e az üzemanyag, időt spórolnak e?! Hanem azokat az elemeket, ami miatt én jobban tudok haladni a párokkal, ha online párterápián vesznek részt.

Nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy azokkal a párokkal, akikkel online dolgozunk, 20-30 %-kal gyorsabban haladunk. Nagyon fontos kiemelni, hogy a kapcsolatok nagy százaléka akkor keres fel, amikor már nagy a baj! Éppen ezért is bír kiemelt jelentőséggel, hogy mihamarabb tudják megkezdeni a párok, házaspárok a párterápiát.

 

Megoldás: Nagyon fontos a korai felismerés, a párkapcsolati probléma beazonosítása, párterapeuta segítéségét kérni, amíg nem késő.

Módszer, amit eredményesen használok

Számtalanszor szükség lehet az életben, párkapcsolatban, egy segítő kézre. Párkapcsolati és házassági tanácsadói képzések elvégzését követően olyan tudás birtokába kerültem, amivel hatékonyan, gyorsan, illetve magas szinten tudok azon pároknak segíteni, akik éppen nem találják a megfelelő utat, elfáradtak, esetleg kiégtek. Segítek a helyes útra visszatalálni, a sérelmeket feldolgozni, a boldogságot újra megélni.

Segítséget kérni nem szégyen, az élet ezernyi szegletében szükség lehet rá, ezért, amennyiben párkapcsolati problémákkal áll szemben, nyugodt szívvel keressen meg.

Szlogenem: „Esély a párkapcsolatnak, esély a harmonikus életre.”

Cikk megosztása:

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress PopUp Plugin