Párterápia árak

Párterápia árak tekintetében sok kérdés merülhet fel! Miért fizessünk azért, hogy a párkapcsolatunk, házasságunk jobb, szebb, kiegyensúlyozottabb legyen?!

20+ éves tapasztalattal a hátam mögött azt látom, hogy a párok még nem igazán preventívek.

Akkor kezdik el keresgetni a párterápiás megoldásokat, ha nagy a baj, esteleg megcsalás történt, illetve amikor már egyszerűen nem tudják egymást elviselni, és a válás is megfordult a fejükben.

Az utóbbi mondat is jól tükrözi, hogy a párterápia ára nagyban függ attól, hogy a párkapcsolat éppen milyen szinten áll. Abban az esetben, ha még csak kisebb párkapcsolati problémák, párkapcsolati krízisek szélén áll a párkapcsolat, házasság, akkor az gyorsan helyrehozható. Általánoságban azt lehet mondani, hogy 5 alkalom elegendő, így a párterápia ára is sokkal kedvezőbb, hiszen nem szükséges 10-15 alkalmat kifizetni.

Azaz, ha nem várják meg a párok, hogy elinduljon az igazi mélyrepülés, akkor számtalan pozitívumban lesz részük, éppen ezért nem érdemes minden esetben a párterápia árakon gondolkodni, hiszen itt is igaz, sokszor drágább a leves, mint a hús.

Mik ezek?

• gyorsabban tudjuk újra megerősíteni a párkapcsolati egységet
• nem fognak átélni számtalan lelkifájdalmat
• a gyermekek nem károsodnak
• párterápia ára lényegesen kedvezőbb

Mivel nem a fenti felsorolás a megszokott, ezért nézzük meg, hogy milyen kimeneteli lehetőségek vannak abban az esetben, ha egy párkapcsolati, házassági tartalékok nagyon kimerültek?!

Az esetek 80 %-ban akkor keresnek meg a párok, ha már nagy a baj, mind a két fél általában el van rettentően keseredve. Az is általános, hogy az egyik fél szkeptikus, nem szeretne bekapcsolódni a párkapcsolati tanácsadásba, de azért ezt szinte mindenki meg tudja ugrani, és csak belekezdnek a párok. Így már nyitott az út afelé, hogy a régi berögzött, nem működő szokásokat kigyomláljuk, közösen átszervezzük, azaz felépítsünk egy új, stabil lábakon álló párkapcsolatot.

Van egy jó hírem!

Mivel több száz párterápián túl vagyok, lehet, hogy ezren felül, soha nem számoltam, merészen ki merem jelenteni, hogy a legbonyolultabb párkapcsolati krízis is megoldható 10-15 alkalom alatt. Általánosan azt tudom leírni, hogy 5 és 10 közötti párkapcsolati tanácsadás bőven elegendő ahhoz, hogy elérjünk a stabil alapokon álló párkapcsolathoz.

Miért találhatunk más-más párterápia árakat, amikor a párterápia szóra feldob a Google különböző honlapokat?

Pofon egyszerű a válasz. Mindenki másképpen adja meg az árakat, egyesek 50 percet ajánlanak X forintért, mások 60 percet Y forintért, de számtalan esetben találkoztam olyan szakemberrel is, aki különbséget tesz az egyéni és a páros párterápia között.

Én nem tartom a fenti kiosztást célravezetőnek, mert 50-60 perc semmire sem elegendő!

Nálam, a párterápia árak menüben kizárólag azt láthatják, egy alkalom 75 perc.

Miért 75 perc egy alkalom?

Mert azt gondolom, hogy körültekintően, célravezetően, precízen csak úgy lehet stabil eredményeket elérni, ha kellő időt hagyunk rá. Kapkodni lehet, de nem nálam! Természetesen mindent megteszek azért, hogy a „lehető” leggyorsabban haladjunk, számtalan tesztet töltenek ki a párok,  természetesen ezeket is tartalmazza a párterápia ára. Azaz, én megküldöm a pároknak a tesztek kitöltéséhez szükséges linket, kóddal együtt, és szabadidejükben ki tudják tölteni.

Ráadásul a tesztek kiértékelése sem kerül semmibe, a párterápia ára, ezt is tartalmazza.

Nem dolgozom sakkórával, ha éppen 5-10 perccel túllépjük a 75 percet, -sűrűn előfordul-, én azért nem kérek többlet díjat!

Ezekről nem szívesen írok, de elkerülhetetlen, mert elképzelhető, hogy nem mindenki veszi ezt figyelembe, és azt gondolja, hogy ez a párterapeuta milyen éhes, hogy képzeli, hogy ilyen áron kínál egy-egy alkalmat. Nekünk is van marketing költségünk, a webfejlesztő sem ingyen dolgozik, a mai versenyszférában lehetetlen nem hirdetni, és még sorolhatnám, de nem szeretnék senkit sem untatni. Még egy gondolat erejéig a párterápia árakról! Ahhoz, hogy egy párterapeuta naprakész legyen, képzetségét mindig a legmagasabb szinten tudja tartani, nem árt évente pár továbbképzésen sem részt venni.

Bízom abban, hogy arra a közös véleményre jutnak abban, hogy a családi egység, béke, a gyermekek lelki biztonsága a legfontosabb.

Amennyiben szeretne megismerni jobban, kérem, hogy kattintson ide: >> 

Amennyiben a tanácsadás árakat szeretné megismerni kérem, hogy kattintson ide: >> 

 

Megoldás: Nagyon fontos a korai felismerés, a párkapcsolati probléma beazonosítása, párterapeuta segítéségét kérni, amíg nem késő.

Módszer, amit eredményesen használok

Számtalanszor szükség lehet az életben, párkapcsolatban, egy segítő kézre. Párkapcsolati és házassági tanácsadói képzések elvégzését követően olyan tudás birtokába kerültem, amivel hatékonyan, gyorsan, illetve magas szinten tudok azon pároknak segíteni, akik éppen nem találják a megfelelő utat, elfáradtak, esetleg kiégtek. Segítek a helyes útra visszatalálni, a sérelmeket feldolgozni, a boldogságot újra megélni.

Segítséget kérni nem szégyen, az élet ezernyi szegletében szükség lehet rá, ezért, amennyiben párkapcsolati problémákkal áll szemben, nyugodt szívvel keressen meg.

Szlogenem: „Esély a párkapcsolatnak, esély a harmonikus életre.”

Cikk megosztása:

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress PopUp Plugin