Soha nem látott időket élünk meg, számtalan párkapcsolati konfliktussal találjuk magunkat szemben nap, mint nap. Ha olyanok vagytok, mint az emberek többsége ezen a bolygón, akkor aggódtok, akár néha sírtok, nem alszotok jól, esetleg szorongtok, és talán a COVID-19 miatt elesettnek és depressziósnak is érzitek magatokat. Ez nem szokatlan, és szerintem elengedhetetlen, hogy mindannyian megértsük ezt a helyzetet, fel tudjuk dolgozni, és olyan irányba fordítsuk, ami nem hogy ártalmas, hanem sokkal inkább nekünk kedvez.

Nem javaslom, hogy bárki abba hagyja a kormány fontos frissítéseinek megtekintését, továbbá a szabályok betartása, legalább ennyire fontos feladat.

A pillanatnyi dolgok elősegítéséhez van néhány egyszerű öngondoskodási stratégia, amelyet alkalmazhatunk annak érdekében, hogy a párkapcsolatunk, házasságunk friss, és vita nélkül maradjon továbbra is. Mindannyian különbözünk egymástól, és ami működhet az egyik számára egy párkapcsolatban, az nem biztos, hogy működik a másik számára is.

Miközben elszigetelődtünk, gondolhatunk olyan dolgokra, amelyeket otthon szeretünk csinálni. Akár olyan egyszerű dolgokra, mint elolvasni azt a könyvet, amely évek óta ott ül, és várja, hogy elolvassák.

Pár hónappal ezelőtt még az volt a veszekedés tárgya, hogy milyen ritkán tudnak a párok találkozni, most meg az a probléma, hogy túl sokat vannak együtt. Hát ez van általában, amikor az embernek semmi sem jó. Mint fentebb szó esett arról, hogy egészében véve mindenkinek más és más a megfelelő, az elfogadható, ezért most kiemelt fontosságú a megfelelő kommunikáció elsajátítása, használata. 

Amennyiben párkapcsolati vagy egyéb helyzetben elakadtatok, szívesen segítek, keressetek meg nyugodtan, ne várjátok meg azt a pillanatot, amikor már visszafordíthatatlan helyzetbe kerültök.

 Megoldás: Nagyon fontos a korai felismerés, a párkapcsolati probléma beazonosítása, párterapeuta segítéségét kérni, amíg nem késő.

Módszer, amit eredményesen használok

Számtalanszor szükség lehet az életben, párkapcsolatban, egy segítő kézre, MEDOCK PÁRKAPCSOLATI AKADÉMIA elvégzését követően olyan tudás birtokába kerültem, amivel hatékonyan, gyorsan, illetve magas szinten tudok olyan pároknak segíteni, akik éppen nem találják a megfelelő utat, elfáradtak, esetleg kiégtek. Segítek a helyes útra visszatalálni, a sérelmeket feldolgozni, a boldogságot újra megélni.

Segítséget kérni nem szégyen, az élet ezernyi szegletében szükség lehet rá, ezért, amennyiben párkapcsolati problémákkal áll szemben, nyugodt szívvel keressen meg.

Szlogenem: „Esély a párkapcsolatnak, esély a harmonikus életre.”