Párterápia Dabas, párkapcsolati tanácsadás Dabas

Párkapcsolati tanácsadás, párterápia, válási segítségnyújtás, szakítás feldolgozása, megcsalás – féltékenység kezelése – Ön Dabasi lakos?

Párkapcsolati tanácsadóra, házassági tanácsadóra, válási segítőre, vagy életvezetési tanácsadóra van szüksége, akkor jó helyen jár, forduljon hozzám bizalommal.

A párkapcsolati, házassági tanácsadást a 17. kerületben tartom, kulturált, nyugodt környezetben, ahol kizárólag Önre tudok fókuszálni, hogy a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban megoldjuk a kialakult párkapcsolati problémát. Amennyiben a 17. kerület környezetében él vagy dolgozik, és a parkolással sem szeretne szenvedni a belvárosban, illetve mellőzné a forgalmas megközelítést is, akkor tökéletes választásra talált személyemben.

A párterápia helyszíne könnyen és gyorsan megközelíthető az M0-ás közelsége miatt.

Rövid időn belül megközelíthető a környező agglomerációból, a – teljesség igénye nélkül – (Nagytarcsa, Kistarcsa, Gödöllő, Pécel, Maglód, Mende, Sülysáp,  Dány, Vecsés, Üllő, Péteri, Monor, Gyál, Inárcs, Kakucs, Dabas, Örkény, Tóalmás, Ecser, Pécel, Tápiószecső, Kóka, Nagykáta, Dunaharaszti és egyéb helységekből). Továbbá a környező kerületekből is gyorsan és egyszerűen elérhető, mint (10. kerület, 16. kerület, 18. kerület, 19. kerület, 20. kerület).

30-40 perc alatt juthat el Budapest távolabbi kerületeiből is, mint (13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 21. kerület, 22. kerület, 23. kerület, 9. kerület, 11. kerület, 6. kerület, 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 2. kerület, 12. kerület).

Hogyan zajlik a párkapcsolati tanácsadás?

A párkapcsolati tanácsadások minden esetben az Ön problémájára fókuszálnak, számomra a legfontosabb a hatékonyság, ami alapján az Ön élete, párkapcsolata, a legrövidebb időn belül, ismét megnyugvásra talál.

A párkapcsolati tanácsadó és az Ön között elhangzott beszélgetés, minden esetben titokban marad. Kivétel képez, amikor a tanácsadást kérő kéri, hogy harmadik személy irányába is megosztásra kerüljenek az elhangzottak.

 • Kapcsolatfelvétel után kiválasztjuk közösen a leghamarabbi időpontot.
 • Az első párkapcsolati tanácsadás alkalmával, mind a két fél elmondhatja a problémáit, észrevételeit, igényeit, ezek alapján feltárhatóak a sértettségi szintek, a viták forrásai, illetve a kapcsolati tartalékok.
 • Ezek után megkezdődik az egyéni terv kidolgozása, és ennek a megvalósítása. Amennyiben szükséges, a tesztek kitöltése otthoni feladat, ezzel is segítve, hogy a tanácsadás teljes ideje alatt egymásra tudjunk koncentrálni.
 • Törekszem a gyors, hatékony megoldásra, – természetesen ehhez a felek pozitív hozzáállása is nagyon fontos -, így az esetek többségében 4-6 alkalom is elegendő, a párkapcsolati problémák rendezésére.

Párterápia Dabas, párkapcsolati tanácsadás Dabas

Milyen helyzetekben fordulhat hozzám? 

Ne féljen akkor sem felkeresni, ha már csak a reménytelenség lebeg a szeme előtt, mivel számtalan helyzetben, akár megcsalás, akár elszánt válásról is legyen szó, előfordult már olyan pálfordulás, hogy a szétválásból kapcsolat lett újra.

Viszont nem szabad elfelejteni, nem tartható fent az a párkapcsolat, amiért nem dolgoznak meg a párok.

Éppen emiatt is fontos időben párkapcsolati tanácsadó segítségét kérni abban az esetben is, ha hirtelen minden rózsaszínben fürdik ismét, hiszen egy gyors béküléstől, még nem lesz stabil alapokon álló kapcsolat.

Párterápia Dabas, párkapcsolati tanácsadás Dabas

A párkapcsolatok nagy része menthető lenne, ha a szereplői találnának erre megoldást!

Keressen meg bizalommal, segítek a megoldásban!

Online párkapcsolati tanácsadás

Előfordulhatnak bizonyos élethelyzetek, amikor nem oldható meg a személyes találkozás, ebben az esetben a párterapeuta, párkapcsolati tanácsadó, online tanácsadás keretein belül konzultál Önnel – Önökkel. Elképzelhető, hogy első pillanatban egyesek idegenkednek az online párterápiától, de ne tegyék, hiszen számtalan esetben bevált, sőt, számos előnyökkel is szolgál.

Párkapcsolati tanácsadás Budapest

Online párterápia előnyei?

 • Nem kell várakozni, az utazási idő nullára csökken, ezért időt takaríthat meg.
 • Kényelmes, mivel Ön választja meg a helyszínt, így akár otthonából is igénybe veheti a párterápiát.
 • Anonim, mivel nem kell beszámolnia környezetének, hogy éppen hol tartózkodik, természetesen a konzultációk is teljes titoktartás mellett zajlanak.
 • Könnyen ütemezhető, az Ön igényeinek megfelelő időpontban tudunk konzultálni.
 • A megspórolt idő miatt, több alkalommal lehetséges a párkapcsolati tanácsadás, ezért hatékonyabb.
 • Nem számít a távolság, így Ön nagyobb origóban keresheti meg a legszimpatikusabb párterapeutát.
 • Tervezhetőbb!
 • Egyszerű elszámolás! Kedvezmények!

Párkapcsolati tanácsadás házhoz megy

Napjaink felgyorsult világában számtalanszor előfordul, hogy nem marad idő a párkapcsolatok rendezésére, ápolására. Éppen ezért kínálom azt a szolgáltatásomat, hogy a párkapcsolati tanácsadó keresi fel Önt az otthonában, irodájában vagy az Ön által megjelölt helyszínen. Ezzel is elősegítve azt, hogy a lehető legtöbb időt tudja a megoldásra fordítani, és a párkapcsolati krízis mihamarabb megszűnjön.

Előnyei

 • nem kell utazásra időt fordítani
 • kényelmesen otthonában, irodájában
 • frusztráció mentes övezet, hiszen Ön van otthon

Rólam

Az emberi viselkedések módszertanával 2002 óta foglalkozom, számtalan esettel találkoztam, és boldogan tölt el, hogy több száz embernek tudtam segíteni az elmúlt időszakban.

Neveléstudományt az Eszterházy Károly Egyetemen hallgattam. Majd itt szereztem tanári diplomát 2002-ben, ahol többek között gyermek-, és ifjúságvédelmi specialista végzettségre is szert tettem. Kiegyensúlyozott házasságban élek feleségemmel, nagy odafigyeléssel és szeretettel neveljük két gyermekünket. Így lehetőségem volt gyakorlatban is látni a párkapcsolat, illetve gyermeknevelés buktatóit és szépségeit.

Pályám során számtalan továbbképzésen részt vettem, kommunikációs tréningeken, konfliktuskezelési-, erőszakmentes kommunikáció-, párkapcsolati- és házassági tanácsadói képzéseken.

Módszer, amit eredményesen használok

Számtalanszor szükség lehet az életben, párkapcsolatban, egy segítő kézre, MEDOCK PÁRKAPCSOLATI AKADÉMIA elvégzését követően olyan tudás birtokába kerültem, amivel hatékonyan, gyorsan, illetve magas szinten tudok olyan pároknak segíteni, akik éppen nem találják a megfelelő utat, elfáradtak, esetleg kiégtek. Segítek a helyes útra visszatalálni, a sérelmeket feldolgozni, a boldogságot újra megélni.

Segítséget kérni nem szégyen, az élet ezernyi szegletében szükség lehet rá, ezért, amennyiben párkapcsolati problémákkal áll szemben, nyugodt szívvel keressen meg.

Szlogenem: „Esély a párkapcsolatnak, esély a harmonikus életre.”