Barion Pixel

Szolgáltatás megrendelés

A megfelelő szolgáltatás kiválasztásával és kosárbehelyezésével online adtahtaja le rendelését!

A feltűntetett árak kizárólag online (webshopon keresztül) történő megrendelés esetén érvényesek.

Egy alkalom legalább 90 perc.
Miért? Eredmények csak akkor érhetők el, ha kellő idő áll rendelkezésre a beszélgetésre. Egy óra nagyon gyorsan elröpül, és nehezíti a haladást, ha csak ennyit szánunk az ülésre.
(10-15 perces “túlcsúszás” esetén nem számolok felárat!)
Minimum 4-6 ülésre mindenképp szükség van ahhoz, hogy az együttműködés eredményes legyen, de rendszerint 6-8 alkalmas kifutásra érdemes számítani.
Nyugodt körülmények között, bizalomteljes légkörben várom az üléseken, amennyiben úgy dönt, kapcsolatának megmentésével, vagy épp egy leválással jobbá tenné az életét! Határozott, ám emberséges hozzáállásommal mindent megteszek annak érdekében, hogy gyorsan megtörténjenek életében a vágyott átalakulások.

Drága vagy nem drága?

Sokszor gondolkozás nélkül szórjuk a pénzt, legyen az bármi is. Tartja a mondás, boldogság vagy bánat, akkor magyar embernek a pénz nem számít. Gondoljuk végig, hogy mennyit költünk el fodrászra, műkörmösre, szórakozásra, ékszerre, cigarettára, elektronikai eszközökre, sörözésre a haverokkal és sorolhatnám a végtelenségig.
Amennyiben a fentieket figyelembe vesszük, akkor érdemes elgondolkozni azon, hogy mibe és mennyibe kerül egy válás vagy egy szakítás. Arról ne is beszéljünk, hogy kizárólag ne csak az anyagi oldalát vegyük górcső alá, hanem az érzelmi veszteségekkel is szükséges számolnunk. Sőt, ha nem a legfontosabb, hiszen amennyiben az érzelmi stabilitásunk bizonytalanná válik, esetleg megszűnik, akkor borítékolható, hogy csőstül jönnek az egyéb gondok. Az sem elhanyagolható, hogy esetleg ilyenkor kerülünk saját csapdánkba és csaljuk meg társunkat, és csapjuk be egyben önmagunkat is, hogy megoldottunk mindent, hiszen boldognak, egésznek érezzük önmagunkat.

Közben nem! Egyáltalán nem! 

Egy rossz párkapcsolat vagy házasság mindenre kihat. Kihat a teljesítményünkre, a lelkivilágunkra, az egészségünkre, és amennyiben egy párkapcsolatban gyermek is van, arra a legfőképpen.

Igen, sokszor hallottuk már ezt a mondást is, „Amennyiben tudtuk volna, hogy elesünk, akkor előtte leülünk!”. Lehet így is gondolkozni, de jövőt, stabil alapokon álló párkapcsolatot építeni nem! Amennyiben mélyebben belegondolunk, akkor életünk egyik legdrágább kincse a párkapcsolatunk, amiben rengeteg munkánk és időnk lakozik. Nem ismételve magamat, arról ne is beszéljünk, ha gyermek van a családban. Éppen ezért érdemes azon elgondolkozni, hogy pár tízezer forint sok vagy kevés egy párkapcsolat vagy házasság megmentésére?! Véletlen sem szeretnék senki felett pálcát törni, és nagy valószínűséggel újat sem árulok el azzal, hogy az időben felismert párkapcsolati problémák sokkal nagyobb százalékban megmenthetőek, mint azok a párkapcsolatok vagy házasságok, amikre nem szakítanak időt, fáradtságot. Ennek ellenére nem elegendő elégszer elismételni, hogy ne húzzuk az időt, lépjünk időben!

Megoldás: Nagyon fontos a korai felismerés, a párkapcsolati probléma beazonosítása, párterapeuta segítéségét kérni, amíg nem késő.