Párkapcsolati tanácsadás tesztek

Kedves Ügyfelem!

Nagyon örülök annak, hogy megkezded a tesztek kitöltését. Nem kell elkapkodni, idő van rá bőven! 

Abban az esetben, ha nem tudod egyszerre kitölteni az összes tesztet, semmi gond, hiszen bármikor visszatérhetsz, és megcsinálhatod a következő tesztet

Kérlek, hogy minden esetben írd be teljes nevedet a teszt kitöltésének megkezdése előtt, erre azért van szükség, hogy be tudjalak azonosítani. Amikor az utolsó ponthoz érsz, mindössze annyi teendőd van, hogy a küldés gombra kattintasz, ezt követően, a rendszer továbbítja nekem e-mail-ben kiértékelésre a tesztedet. 

Nem kell idegeskedni! Ez nem vizsga, nincsenek jegyek, tehát rossz teszt sem létezik. 

Mikre fognak rámutatni a tesztek? 

Nagyon röviden, hogy mik azok a kompetenciák, amiben nagyon jó vagy, esetleg túl jó, de olyan is előfordulhat, hogy lesznek olyan részek, amiket fejleszteni kell. Tökéletes ember nincs, én sem vagyok az, tehát tényleg nem szabad stresszelni, azért vagyunk itt, hogy a lehető legjobbat kihozzuk belőled és a párkapcsolatodból! 

Fontos! Amennyiben egy tesztet elkezdtél, akkor azt végig kell csinálni, megszakítani nem lehet, ez nem azért van, mert technikailag nem lehet megoldani, hanem azért, mert a tesztek kitöltésének ez egy alapszabálya. 

Jó munkát kívánok Neked!
Petrovszky Tivadar